Alla inlägg den 19 september 2008

Av Susanna - 19 september 2008 20:45

Nu har jag återgått till vardageen igen, har vart hemma i en vecka nu. Nu är man gudmor till väldens underbaraste lilla flicka, Haley.

Samma kväll som jag kom till syrran började vi förberede inför dopen som skulle sk dagen efter. Vi bakade för fulla muggar, och bra blev det. Vi gjorde tårta, gladkaka, sockerkakor, äppelpaj. Vi hade allt under kontroll och jag kände på mig att de skulle bli perfekt. Tills syrran säger, sanna jag har glömt att köpa dukar till borden. Men sen kom jag på den briljanta idéen syrran hade rosa och lila panellängder som man kunde använda som dukar. Hon hade nämligen köpt serveter i lila och rosa så de va ju aldeles perfekt. Dukningen blev väldigt bra måste jag säge och de va ingen som la märke till att de låg gardiner på borden, hahah.


Fick läsa en dikt i kyrkan inför 40 pers, lite smått nervös va jag men de gick hur bra som helst. Haley va så lungn och fin under hela dopet, inge skrick här inte. Har lagt in några bilder från dopet och lite andra bilder från Uppsala. Tyvärr blev inte alla bilder bra från dopet, va så konstigt ljus inne i kyrkan. 


Imorgon åker jag till Sigtuna på Malins vernissage, en fotoutställning .En gammal kurskamrat från Konst och design som har den. Utställningen heter "Reflections of a dimond in the Lotus of Life" en fotutställning från hennes resa i Indien, från Mc Leod Ganj i norra Indien, om människor från flykt i hemlandet Tibet, om kärlek till livet och himalayas förförisk skönhet.


Åker med min lärare som jag hade i kursen, ska bli skoj och träffa henne igen. En helt underbar lärare för övrigt.

Ovido - Quiz & Flashcards