Alla inlägg den 9 juni 2009

Av Susanna - 9 juni 2009 19:32

Jepp imorgon ska jag åka och hälsa på en gamal vän till familjen. Ska blir så himla roligt. Va länge sen jag träffade henne nu, Susanne som heter. Ska ta lite kaffe och prata gamla minen. Det är nog den äldsta kompis som jag har, 46 år är hon,helt underbar människa. 


När jag var liten typ 7 år bodde vi grannar med henne och hennes familj, hon har tre biologiska barn plus ett fosterbarn som nästan är som hennes egen. Hon har nämligen haft ett fosterhem hemma hos henne. Nu har hon flyttat från sin gubbe så hon har bara ett fosterbarn. Jag umgick mycket med hennes döttrar när jag var mindre och var hos dem väldigt ofta när jag hade det jobbigt hemma och i skolan och så. Hon var verkligen en person som kunde lyssna på en när man ville prata.När mamma är i Karlstad brukar hon vara och hälsa på henne, så då brukar jag passa på att följa med, men kul och åka dit själv nån gång.


Så nu ska jag till henne imorgon på lite fika :0)

 Va föresten på fest hos hennes äldsta dotter för inte så länge sen.


Skönt nu har skattepengarna kommit också, de passade alldeles perfekt de.

Av Susanna - 9 juni 2009 12:54

Har inte kunnat sova i natt, lite kanske men väldigt dåligt. Jag hade världens mardröm. Att jag hade tappat alla mina tänder, de gick inte heller att fixa hos tandläkaren. För jag var så elak så elak så ingen ville hjälpa mig att fixa det. Inte nog med det så tappade jag allt hår också. Usch vilken dröm alltså.


Idag ska jag träffa Matilda, från kursen. Drika en svätt kaffe och bara umgås lite. Sen blir de städa igen, blir så stökigt fort Daniel kommer hem förstår inte hahahah. Jag som hade städad så fint så.


Ne ska äta min sena frukost, fick trots allt sova lite imorse.



Ovido - Quiz & Flashcards